U Ostariji Veranda, naš dnevni jelovnik slavi najbolje okuse Mediterana, ističući svježe ulovljenu ribu, sezonske sastojke i bezvremenske recepte.
usoljeni ribani žutanjak, aioli s wasabiem
krema od badema, ulje od peršina
marmelada od kapule i grožđica, domaća fokača
Istarska skuta, med, crni tartuf
bijela riba, hobotnica, dagnje, korijander, peperoncino
krompir, kapari, masline, sušena rajčica, gel od pečene kapule
šampinjoni, ukiseljena crvena kapula,
rukola
krema od badema i pečenog češnjaka, tostirani pinjoli, rukola, naranča
buča, sjemenke buče, crvena kapula, limun, maslinovo ulje
masline, fokača
Riserva San Massimo riža, buča, naranča
Riserva San Massimo riža, sipa od mreže
domaći ravioli punjeni bijelom ribom, umak od kozica, dimljenih dagnji, rajčice i peperončina
velute od gljiva, kadulja, čips od pršuta
bosiljak, pinjoli, pecorino
marinirani karfiol, umak od pečene paprike, domaćeg kruha, češnjaka i badema
rimski njok
pečeni crveni radić trevigiano, skuta, lardo crvene svinje, dressing od senfa i lješnjaka
umak od naranče, prošeka i ružmarina, pečeni batat
krusta od badema, krema od pastrnjaka, koromač, popečci korijena peršina
marinada od tamne pive, soje i wasabia, pečeni korijen celera
file grdobine, kvarnerski škampi, ravioli punjeni bijelom ribom, aioli od pečenog češnjaka i limuna
miješana bijela riba, rakovi, jadranske lignje, školjke, njoki alla romana
gradele, pećnica, gregada
gradele, pećnica, gregada
gradele, pećnica, gregada
gradele, frigane
gradele, buzara, lešo
gradele, buzara
gradele, buzara, sirove
gradele, buzara
prezla, ulje od lješnjaka, grana padano
Ostaria Veranda © 2025 2025 Sva prava pridržana.