U Ostariji Veranda, naš dnevni jelovnik slavi najbolje okuse Mediterana, ističući svježe ulovljenu ribu, sezonske sastojke i bezvremenske recepte.
usoljeni ribani žutanjak, aioli s wasabiem
krema od badema
bijela riba, hobotnica, dagnje, korijander, peperoncino
emulzija od meda i naranče, skuta
hobotnica, krompir, masline, confit rajčice, krema od mrkve, naranče i đumbira
marmelada od kapule i grožđica, domaća focaccia
carpaccio od cikle, krema od badema i conft češnjaka, lisnata salata
Duroc pasmina
krema od tartufa, tostirani pinjoli, skuta
korijenasto povrće, grašak, tjestenina
kopar, jogurt, maslinovo ulje, limeta
Riserva San Massimo riža
Riserva San Massimo riža, sipa od mreže
velute od gljiva i kadulje
bisk od rakova, peperoncini
domaći ravioli punjeni bijelom ribom, umak od kozica, dimljenih dagnji, rajčice i peperoncina
marinirani karfol, umak od pečene paprike, domaćeg kruha, češnjaka i badema
krusta od badema, krema od karfola, koromač, popečci korijena peršina
pečeni patliđan, marinada od meda, rižina octa i soje
steak na gradelama, sezam, tabbouleh salata
marinada temne pive i soye, krusta od rajčice i ružmarina, pečeni korijen celera i romesco umak
gradele, pećnica, gregada
gradele, pećnica, gregada
gradele, pećnica, gregada
gradele, frigane
gradele, buzara, lešo
gradele, buzara
gradele, buzara, sirove
prezla, ulje od lješnjaka, grana padano
gnocchi alla romana
tortica od batata i ružmarina
Ostaria Veranda © 2025 2025 Sva prava pridržana.